21 Feb 2014
February 21, 2014

Promotia 10% laser

0 Comment

         In perioada 25 februarie 2014 – 25 aprilie 2014 va asteptam la sediul nostru sa beneficiati de o reducere de 10 % pentru orice refil laser sau pentru orice cartus laser compatibil achizitionat. In plus va inscrieti automat la concurs unde aveti sansa sa castigati refiluri gratuite si chiar un multifunctional laser. Fiecare refil sau cartus = o sansa de a castiga. Mai jos va prezentam regulamentul concursului. Mai multe detalii in magazin. 

Regulamentul promoției 10% laser
1.       Date organizatorice
1.1                Organizator: RBS Service
1.2                Locația: Baia Mare, str. George Coşbuc, nr.14
1.3                Perioada: 25 februarie 2014 – 25 aprilie  2014
 2.       Dreptul de participare
2.1                La promoția 10% laser ‚ pot participa toţi clienții atât persoanele fizice cât și persoanele juridice care au adus cartușe laser  la refil la sediul nostru sau au achiziționat de la sediul nostru cartușe compatibile laser și au beneficiat de reducerea de 10 % față de prețul de listă.
2.2                Au completat talonul de concurs și l-au depus în urna aflată la sediul nostru
2.3                Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, organizată în data de 28 aprilie  2014,  în locaţia RBS Service, situată în Baia Mare, str. George Coşbuc, nr.14
 3.       Mecanism de acordare a premiilor:
3.1                Pentru nici unul din premii nu se poate acorda contravaloarea în bani.
3.2                Participarea angajaţilor companiei, precum şi a membrilor familiilor acestora, nu este permisă.
3.3                Participanţii au obligaţia de a citi regulamentul de participare.
3.4                Organizatorul îşi rezervă dreptul de a putea modifica regulamentul oricând pe parcursul desfășurării concursului, în urma unui anunţ în prealabil.
3.5                RBS Service se obligă să nu divulge datele personale ale participanţilor la concurs, respectând astfel Politica de Confidenţialitate.
4.        Premii:
4.1                Vor fi 3 premii puse în joc, astfel:
4.1.1                       Multifuncţional laser Brother – acesta va fi marele premiu al concursului
4.1.2                       Voucher 5 refiluri laser gratuite – acesta va fi cel de-al doilea premiu al concursului
4.1.3                       Voucher 2 refiluri laser gratuite  – acesta va fi cel de-al treilea premiu al concursului.
5.       Participanţii:
5.1                Pot participa la promoție atât persoane fizice cât și persoane juridice care dețin cel putin un echipament laser monocrom sau color. Fiecare client care va aduce la refil un cartuș laser sau va achiziționa de la RBS Service un cartuș laser compatibil va primi pentru fiecare cartuș un talon de participare la concurs, care va fi completat de către client și depus în urna aflată la sediul RBS Service.  Clienții trebuie să  întrunească următoarele condiții: se deplasează la sediul nostru pentru a achiziționa un cartus laser sau pentru a preda un cartuș laser la refilat, achită numerar sau cu cardul contravaloarea refilului sau a cartușului, completează talonul de participare și îl depun in urnă, păstrează bonul fiscal sau factura în vederea validării premiilor.
5.2                Nu pot participa la promoție clienții care achită la termen, clienții care înregistrează datorii mai vechi de 30 de zile, clienții care beneficiază de serviciul de livrare a cartușelor la sediul lor.
5.3                Extragerea publică a câştigătorilor va fi facută în prezenţa unei comisii constituită din organizatorii concursului.
5.4                În cazul în care câştigătorul nu va putea fi validat, se va extrage un alt talon de concurs care să fie valid. Pentru a fi validat trebuie să se întrunească condiţiile de la  punctul 5.1
 6.       Diverse:
6.1                Participarea la acest concurs implica acceptarea regulamentului stabilit.
6.2                Regulamentul de participare stă la dispoziţia oricărei persoane sau autorităţi interesate să participe la concursul organizat.