Despre noi – RBS Service

Specializaţi în vânzarea şi service-ul de copiatoare, imprimante, multifuncţionale, fax-uri, cartuşe toner şi cerneala, putem oferi consultanţă şi service oricărui client.

Suntem parteneri şi dealeri SHARP, BROTHER şi HP, deţinând şi partea de service autorizat pentru Sharp şi Brother în Maramures.

Experienţa tehnică de peste 15 ani în domeniu, ne recomandă; iar echipa tânără, dinamică şi plină de entuziasm, conlucrează pentru a răspunde cu promtitudine şi profesionalism spre satisfacerea necesităţilor clienţilor noştri.

Deţinem un centru de copiere în centrul oraşului Baia Mare, dotat cu aparatură performantă, care oferă servicii de calitate chiar şi celor mai pretenţioşi clienţi.

Magazinul nostru de papetărie şi birotică, vă oferă produse de calitate la preţuri competitive, cu livrare şi la sediul clientului.

Principii

Avem covingerea că, succesul RBS Service, este în strânsă legătură cu furnizarea constantă de produse şi servicii de cea mai bună calitate. Astfel, întreaga noastră activitate are la bază principii solide ce definesc un brad de succes orientat înspre client:

–   Le oferim clienţilor numai soluţiile care răspund cel mai bine nevoilor lor;

–   Oferim cel puţin 2 soluţii pentru fiecare problemă ivită;

–   Căutăm cele mai accesibile şi profesioniste modalităţi de soluţionare a problemelor tehnice apărute;

–   Credem şi susţinem dezvoltarea personală şi profesională a angajaţilor noştri, spre beneficiul clienţilor.

Misiune:

Dezvoltarea continuă a relaţiei de colaborare cu fiecare client al nostru.

Soluţionarea cerinţelor clienţilor cât mai corectă şi cât mai potrivită pentru nevoile acestora.

Valorile pe care le promovează RBS Service sunt: profesionalismul, corectitudinea şi calitatea.

Viziune:

RBS Service, tinde spre a deveni lider al pieţei pe care activează şi implicit un partener de încredere pentru clienţii săi.