Sharp Pachet Sharp MX-M2651, Multifuncțional A3 Laser Monocrom

 • Imprimare, copiere, scanare, fax, fişier
 • Pagini pe minut: 26 alb / negru
 • Capacitate hârtie: standard 650, max. 6300 coli
 • Ecranul tactil LCD de 10,1", personalizabil, înclinabil, cu mod UI simplu permite navigarea intuitivă prin funcţiile multifuncţionalei
 • Funcţia Deblocare imprimare le oferă utilizatorilor posibilitatea de a trimite şi stoca documente pe o multifuncţională principală pentru autentificare şi de a le tipări de pe orice multifuncţională conectată în reţea
 • Imprimare directă opțională a fișierelor Microsoft® Office de pe unități USB

Pachetul Sharp MX-M2651 include:
 1. MX-M2651 - Multifuncțional Laser Monocrom
 2. MX-DE25 - Desk cu role
 3. MX-TU16 - Tavă de ieșire
 4. MX-561GT - Toner 40.000 pagini
 5. MX-561GV - Developer 400.000 pagini
Cod Produs: MXM2651 Ai nevoie de ajutor? 0362 417 864
 • Descriere
 • Review-uri (0)
Fișă de date:
https://www.sharp.com.ro/cps/rde/xbcr/documents/documents/Marketing/Datasheet/pdf_DS_Datasheet_MXM2651_ro_ro.pdfPrezentare generală

Echipamentul alb-negru A3 MX-M2651 este ideal pentru orice grup de lucru aglomerat, care are nevoie de performanțe ridicate, rezultate de înaltă calitate și versatilitate; iar opțiunile și upgrade-urile oferite o fac adaptabilă la nevoile dvs. viitoare. Prezintă o serie de funcții robuste de securitate, pentru a vă păstra datele și rețelele în siguranță, inclusiv controlul acces, criptarea datelor și S/MIME, precum și un sistem firmware cu funcție de autoreparare, validarea certificatului SSL și o listă albă de executare a programelor.

Compatibilitatea cu o rețea LAN secundară (opțională) acceptă simultan două rețele, în timp ce funcția standard Deblocare imprimare le permite utilizatorilor să trimită şi să stocheze documentele pe o multifuncţională principală, care îndeplineşte rolul de server, permiţând deblocarea în siguranţă a lucrărilor de imprimare la maximum cinci dispozitive conectate, compatibile cu reţeaua. Printre caracteristicile de opţionale de îmbunătăţire a fluxului de lucru se numără conectivitatea Sign-On la cloud, conectivitatea mobilă prin Wi-Fi, NFC sau QR Code, imprimarea directă prin USB a fişierelor MS Office și OCR pentru scanarea fișierelor PDF/Office cu funcție de căutare.

Ecranul tactil color de 10,1", înclinabil oferă posibilitatea de glisare şi fixare a pictogramelor cel mai frecvent folosite pentru personalizarea simplă a ecranului de pornire şi a lămpilor de comunicare care indică starea multifuncționalei. Utilizarea zilnică este simplă şi intuitivă; pur şi simplu atingeţi, apăsaţi, ciupiţi şi depărtaţi sau treceţi cu degetele pentru acces instantaneu la orice caracteristică, funcţie şi setare, inclusiv o funcție de previzualizare avansată.

Vitezele de imprimare şi copiere de până la 26 ppm în modul alb-negru, alimentatorul reversibil de trecere simplă încorporat pentru 100 de coli, viteza de scanare de până la 80 ipm (doar față, color și alb-negru) și posibilitatea de a înlocui hârtia fără a întrerupe lucrarea de imprimare sau copiere contribuie toate la sporirea eficienţei şi a productivităţii. MX-M2651 asigură în mod constant o calitate ridicată a imaginii pagină după pagină, la o rezoluție de imprimare de 600 x 600 dpi. Capacitatea maximă de hârtie de 6.300 coli şi compatibilitatea pentru o gamă amplă de medii (până la A3W şi 300 gsm) permit acestui echipament să gestioneze cu uşurinţă cerinţele dvs. diverse. O varietate de opţiuni de finisare, cum ar fi legarea cotorului, capsarea manuală şi fără capse oferă un plus de versatilitate.

Sharp Application Portal face ca multifuncționala să fie mai adaptabilă, oferind actualizări software și aplicații pentru conectorul cloud care permite lucrul agil.

Echipamentul MX-M2651 utilizează cea mai recentă tehnologie de economisire a energiei de la Sharp. Timpul rapid de încălzire, consumul redus de energie și valoarea TEC scăzută contribuie toate la economii financiare şi la susţinerea obiectivelor dvs. de mediu.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 08-18 Sâmbătă: 09-13

0362 417 864 shop@rbs-service.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!