Brother Brother TN-248VAL, Set de cartușe originale

Culoare Cartuș: Toate Culorile

Capacitate Cartuș: 1000 pagini

Tip Cartuș: Toner

Tip consumabil: Original (OEM)

Cod Produs: TN-248VAL Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Pachetul de toner Brother TN-248VAL. Fiecare toner imprimă până la 1.000 de pagini.
 
  • Testat conform standardelor ISO pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe de siguranță
  • Fiecare cartuș de toner imprimă până la 1.000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19798
  • Proiectat profesional, utilizând cea mai recentă tehnologie de gestionare a culorilor, pentru a oferi o calitate perfectă a imprimării de fiecare dată
  • Testat riguros pentru a asigura o fiabilitate impecabilă și pentru a ține defecțiunile la distanță
  • Protejați-vă garanția utilizând consumabile originale Brother
 

Tonerul Brother TN-248VAL a fost proiectat cu profesionalism pentru a garanta că imprimările dvs. sunt livrate rapid și la o claritate perfectă. Consumabilele originale oferă un raport calitate-preț mai bun pe termen lung decât alternativele mai ieftine și protejează garanția imprimantelor. Achiziționarea pachetului TN-248VAL înseamnă că puteți imprima mai mult timp, la un preț mai mic.

Brother ia în considerare impactul asupra mediului în fiecare etapă a ciclului de viață al imprimantelor dvs., reducând deșeurile. Toate componentele hardware și tonerele Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic posibil asupra mediului. 
 
Toner original Brother TN-248VAL - merită de fiecare dată. 


Fiabilitate și asigurarea calității
Culori spectaculoase sunt create folosind tehnologia Brother Color Rich ‘Innobella’ care adăugă fotografiilor tipărite un nivel ridicat de dinamism. Cerneala Brother Innobella conține substanțe chimice selectate cu atenție, pentru a preveni înfundarea capului de imprimare, pentru o funcționare mai lină. Acest lucru asigură fiabilitatea și durabilitatea imprimantei dumneavoastră Brother.
Calitate și funcționalitate asigurate

Performanță garantată
Cartușele de cerneală Brother formează un întreg sistem de imprimare împreună cu echipamentele Brother, pentru a oferi un grad superior de calitate. Consumabilele originale cu cerneală Brother reprezintă cea mai bună modalitate de a vă proteja investiția și de a asigura performanțe optime ale imprimantei dumneavoastră Brother, garantând o performanță fără efort și economisind bani pe termen lung.
Funcționare garantata

Performanță testată
Cerneala și hârtia Brother Innobella sunt rezistente la lumină și ozon, asigurând astfel că expunerea prelungită nu va cauza estomparea în timp a imprimărilor. Obțineți un finisaj cu adevărat profesional cu cartușele de cerneală originale Brother.
Performanță testată

Sprijin ”de partea ta”.
Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna "de partea ta". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.
suport de partea ta, suport „At your side”

Verificați autenticitatea consumabilelor
Veți găsi eticheta holografică de securitate pe cartușele de toner originale Brother. Asigurați-vă că ambalajul și eticheta de securitate nu au fost modificate și confirmați că eticheta de securitate cu hologramă este autentică, verificând numărul unic de identificare de 7 cifre la: www.brother.com/id 
laser original

Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!