Sharp Pachet Sharp BP-30C25, Multifuncțional A3 Laser Color

Tehnologie Printare: Laser (toner)

Mod Printare: Color

Format Printare: A3

Viteză Printare: 25 ppm

Format Scanare: A3

Viteză Scanare: 52 ipm

Scanare Duplex: Da

ADF: Da

Capacitate ADF: 100 coli

Wi-Fi: Opțional

Printare față/verso (Duplex): Automată

Cod Produs: BPGT30C25 Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
 • Descriere
 • Review-uri (0)
Pachetul Sharp BP-30C25  include:
 1. BP-30C25 - Multifuncțional Laser Color
 2. BP-GT30BB - Toner Black 10.000 pagini
 3. BP-GT30CB - Toner Cyan 7.500 pagini
 4. BP-GT30MB - Toner Magenta 7.500 pagini
 5. BP-GT30YB - Toner Yellow 7.500 pagini
 
 • Imprimare, copiere, scanare, fax, fişier
 • Pagini pe minut: 25 alb-negru, 25 color
 • Capacitate hârtie: standard 350, max. 1.850 coli
 • Ecranul tactil LCD color de 7” cu mod Easy UI permite utilizarea intuitivă, ușoară
 • Stocați documente gata de imprimat de pe orice multifuncțională compatibilă conectată în rețea
 • Protecție avansată a datelor și control acces cu validare SSL și plasare pe lista albă
 

Prezentare generală

BP-30C25 este un dispozitiv color A3 care oferă caracteristici adaptabile pentru echipele conectate. Această imprimantă multifuncțională compactă prezintă caracteristici îmbunătățite de securitate și funcționalitate superioară care permite un mod de lucru flexibil și care vă permite să efectuați sarcinile zilnice rapid și ușor; totul cu mult mai mult stil. Cadrul său cubic, unic și cea mai mică amprentă A3 din clasa sa înseamnă că se potrivește aproape oriunde, iar schema sa de culori în două tonuri va îmbunătăți aspectul oricărui spațiu de lucru.

BP-30C25 are grijă de securitate pentru ca dvs. să puteți avea grijă de afacere. O serie de funcții robuste de securitate vă păstrează datele și rețeaua în siguranță, inclusiv detectarea intrușilor, controlul accesului și criptarea datelor, precum și un sistem firmware cu funcție de autoîntreținere, validarea certificatelor SSL și o listă albă de executare a programelor.

Compatibilitatea cu o rețea LAN secundară (opțională) acceptă simultan două rețele, în timp ce funcția standard Deblocare imprimare le permite utilizatorilor să trimită şi să stocheze documentele pe o multifuncţională principală, care îndeplineşte rolul de server, permiţând deblocarea în siguranţă a lucrărilor de imprimare la maximum cinci dispozitive conectate, compatibile cu reţeaua. Printre caracteristicile de opţionale de îmbunătăţire a fluxului de lucru se numără conectivitatea Sign-On la cloud, conectivitatea mobilă prin Wi-Fi, imprimarea directă prin USB a fişierelor MS Office și recunoașterea optică a caracterelor.

Ecranul tactil color de 7", înclinabil oferă posibilitatea de glisare şi fixare a pictogramelor cel mai frecvent folosite pentru personalizarea simplă a paginii de pornire. Utilizarea zilnică este simplă şi intuitivă; pur şi simplu atingeţi, apăsaţi, ciupiţi şi depărtaţi sau treceţi cu degetele pentru acces instantaneu la orice caracteristică, funcţie şi setare, inclusiv o funcție de previzualizare avansată.

BP-30C25 are o viteză de imprimare de 25 ppm în modul color și alb-negru, o capacitate standard de hârtie de 350 de coli, care poate fi extinsă până la 1.850 coli și compatibilitate cu o serie de suporturi (până la A3W și 256 gsm). O rezoluție de imprimare de 600 x 600 dpi și sistemul nostru de reîmprospătare a revelatorului și de control automat al procesului va asigura o calitate înaltă consecventă a imaginii. Un alimentator încorporat cu o singură trecere și inversare de 100 de coli accelerează și simplifică digitalizarea și partajarea informațiilor. Documentele pot fi scanate complet color la până la 52 ipm și pot fi salvate în destinații multiple, totul contribuind la sporirea eficienței și a productivității.

Cea mai recentă tehnologie de economisire a energiei de la Sharp include un timp rapid de încălzire, consum redus de energie şi valoare TEC redusă, care contribuie la economii financiare şi la susţinerea obiectivelor dvs. de mediu. În plus, funcţia de ieşire automată a cartuşului de toner asigură faptul că tot tonerul a fost consumat, economisind, astfel, resursele. 
Broșura completă a dispozitivului poate fi consultată aici.
 
Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!