Brother Brother PT-D800W, Aparat de Etichetat Profesional P-touch

Lățime Maximă: 36 mm

Conectare: Wi-Fi, USB

Tip Imprimantă Etichete: De Birou, Portabilă / Mobilă

Cod Produs: PTD800 Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Imprimantă de etichete profesională cu conexiune USB și Wi-Fi.

Creați și imprimați etichete rezistente cu ajutorul ecranului grafic și al tastaturii, sau de pe PC, Mac, smartphone sau tabletă. Această imprimantă de etichete cu numeroase funcții și conectare Wi-Fi imprimă etichete rezistente de până la 36mm lățime.
  • Creați etichete durabile de până la 36mm lățime
  • Imprimare la viteză și rezoluție mari
  • Tastatură profesională cu ecran LCD grafic iluminat
  • Șabloane de etichete integrate pentru a crea ușor etichete
  • Conexiune Wi-Fi pentru a imprima etichete de pe tabletă sau smartphone
  • Cutter avansat cu funcție easy label peel
  • Imprimă etichete de 3.5, 6, 9, 12, 18, 24 și 36 mm lățime

PT-D800W este o imprimantă de etichete profesională care creează etichete de până la 36mm lățime. Imprimă text, coduri de bare, imagini și logo-uri pe etichete laminate, rezistente, potrivite pentru utilizare în interior sau exterior. De asemenea, puteți conecta imprimanta prin USB sau Wi-Fi pentru a imprima de pe PC, Mac, smartphone sau tabletă folosind programul de creat etichete și aplicațiile disponibile gratuite.
 

Imprimantă de etichete profesională oriunde este nevoie

PT-D800W este ideal pentru marcarea cablurilor, inventariere, arhivarea documentelor și crearea etichetelor la cerere oricând și oriunde este nevoie, folosind numeroasele opțiuni integrate pentru a crea etichete rapid și ușor.
 

Etichetare rapidă, eficientă

PT-D800W produce etichete de până la 36mm lățime și oferă imprimare pe aproape toată lățimea, minimizând marginile etichetei. Viteza de imprimare de până la 60mm/secundă reduce timpii de imprimare mari asociați de obicei cu imprimarea etichetelor - și eficientă mai ales când folosiți cutterul avansat pentru a crea un șir de etichete care pot fi aplicate ușor, asigurându-vă că etichetele sunt păstrate în ordinea corectă.
 

Software de creat etichete pentru PC și Mac

P-touch Editor este un software complet de creat etichete pentru Windows și Mac. Oferă funcții avansate ce se găsesc de obicei în aplicații desktop costisitoare precum coduri de bare 1D și 2D ce respectă standardele din industrie, importarea de logo-uri și alte grafice, și permite utilizarea fonturilor instalate pe calculator. Creați o legătură către fișiere Microsoft Excel® sau .csv pentru a imprima etichete multiple rapid și eficient.
 

Salvați propriile șabloane de etichete și logo-uri

Creați un șablon de etichetă pe PC, apoi transferați-l în memoria imprimantei PT-D800W. Această funcție utilă vă permite să editați textul înainte de a imprima, asigurându-vă că toate etichete au același format uniform. Puteți încărca și propriile imagini precum logo-ul companiei sau simboluri proprii pentru a le imprima când nu sunteți conectat la PC.
 

Soluție portabilă pentru a crea etichete oriunde este nevoie

Având o tastatură completă ca de laptop cu un ecran grafic ușor de citit, PT-D800W poate fi folosit în locație pentru a crea rapid etichete rezistente. Folosiți numeroasele șabloane integrate și sutele de simboluri industriale sau de birou pentru a crea ușor etichete pentru orice nevoi. Mânerul de transport și zona de depozitare pentru benzi și adaptorul AC înseamnă că puteți lua imprimanta PT-D800W în locație, oriunde este nevoie. Adăugați baza opțională pentru baterie și acumulatorul litiu-ion pentru o soluție mobilă.
 

Etichetele laminate P-touch - testate la extrem

Casetele cu bandă Brother TZe vin în diverse lățimi și culori, și includ benzi speciale precum puternic adezivă, flexibilă ID (pentru cabluri sau etichete steag) și benzi de securitate. Aceste benzi laminate sunt foarte rezistente, și sunt proiectate și testate să reziste la temperaturi mari, lumina soarelui, umezeală, abraziune și chimicale.


Consumabile care pot fi utilizate în acest aparat:
Lățime - 6mm
Lățime - 9mm
Lățime - 12mm
Lățime - 18mm
Lățime - 24mm
Lățime - 36mm

Benzi termocontractabile compatibile:
Brother HSe-211
Brother HSe-221
Brother HSe-231
Brother HSe-241
Brother HSe-251


Pentru a beneficia de garanție extinsă la acest produs, vă rugăm să apăsați aici.
*garanția extinsă se aplică atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!