Brother Brother RJ-2050, Imprimantă Portabilă de Chitanțe

Imprimantă portabilă cu LCD pentru chitanțe de 58mm. Conexiuni Bluetooth, MFi, Wi-Fi și AirPrint. Compatibilitate Android, iOS și Windows.
 
  • Imprimare direct termică cu viteza de până la 152mm/secundă
  • Conexiuni Bluetooth, Wi-Fi și USB cu suport MFi și AirPrint
  • Ecran LCD
  • Emulare ZPL II©, plus SDK-uri pentru iOS, Android și Windows
  • Carcasă rezistentă cu certificare IP54
  • Testată la cădere de la 2,5 metri
Cod Produs: RJ2050 Ai nevoie de ajutor? 0362 417 864
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Imprimantă mobilă de chitanțe rezistentă de 2" cu Bluetooth și Wi-Fi

Oferind cea mai mare viteză de imprimare din clasa sa, și o gamă de opțiuni de conectare pentru iOS, Android și Windows desktop, RJ-2050 este proiectată pentru medii dificile. Ecranul LCD ușor de citit și sistemul de alimentare simplu fac din RJ-2050 o soluție de imprimare mobilă ideală.

Imprimați oricând

Lăsați chitanțe clienților după finalizarea lucrărilor, sau la livrare. Sporiți eficiența operațiilor mobile din service/vânzări, retail, siguranță publică, servicii de urgență, depozite și producție.

Proiectată pentru medii dificile

Având certificare IP54 împotriva prafului și umezelii, și protecție la cădere de la 2,5 metri, RJ-2050 este un echipament de anduranță. Lucrați liniștit fără grijă deteriorării echipamentului.

Conexiuni Wi-Fi, Bluetooth și USB

RJ-2050 are o gamă de opțiuni de conectare integrate ce include și Bluetooth (cu suport pentru Apple MFi). Conectați-vă la rețeaua Wi-Fi pentru a configura imprimanta să folosească modul Wireless Direct unde o rețea wireless nu este disponibilă. Pentru calculatoarele Windows puteți folosi și portul USB.

Integrare în sisteme existente

Pentru compatibilitate maximă cu sistemele existente, RJ-2050 suportă emulări ZPL II și CPCL. Alternativ, puteți folosi limbajul de imprimare Brother ESC/P pentru a accesa, modifica și imprima șabloane din memoria imprimantei, create și încărcate de pe PC.

SDK-uri pentru dispozitive iOS, Android și Windows

Adăugați funcția de imprimare în aplicațiile și programele folosite utilizând SDK-urile (Software Development Kits) disponibile de la Brother. Folosiți Brother B-PAC SDK pentru programe Windows, sau SDK-urile Brother Print pentru dispozitive iPhone, iPad sau Android. 
 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 08-18 Sâmbătă: 09-13

0362 417 864 shop@rbs-service.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!