Brother Brother RJ-2140, Imprimantă Portabilă de Chitanțe

Lățime Maximă: 58 mm

Conectare: Wi-Fi, USB

Tip Imprimantă Etichete: Portabilă / Mobilă

Cod Produs: RJ2140 Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Imprimantă mobilă robustă cu ecran LCD pentru chitanțe de 58mm lățime/etichete de 55mm. Conexiuni Wi-Fi și AirPrint. Compatibilă cu Android, iOS și Windows.
 

  • Imprimare termică directă de mare viteză la 152mm/secundă
  • Conexiuni Wi-Fi și USB cu suport AirPrint
  • Ecran LCD integrat
  • Emulare ZPL II©, plus SDK-uri pentru iOS, Android și Windows
  • Carcasă rezistentă cu certificare IP54
  • Testată la cădere de la 2,5 metriImprimantă mobilă rezistentă pentru chitanțe și etichete de 2" cu Wi-Fi

Această imprimantă mobilă robustă are cea mai mare viteză de imprimare din clasa sa, și oferă o gamă de opțiuni de conectare pentru dispozitive iOS și Android și calculatoare Windows. Ecranul LCD cu iluminare integrat împreună cu sistemul simplu de alimentare fac din RJ-2140 o soluție de imprimare mobilă ideală.

Imprimați ușor oricând este nevoie

Imprimați etichete cu preț sau informații chiar în locație, sau lăsați chitanțe clare clienților. Această imprimantă ușoară este ideală pentru activități de service/vânzări, retail, siguranță publică, servicii de urgență, depozite sau producție.

Solidă, robustă, de încredere

Cu protecție la cădere de la 2,5 metri și certificare IP54 ce oferă rezistență la praf și umezeala, RJ-2140 este un echipament pe care vă puteți baza în utilizare atât în interior cât și în exterior.

Conexiuni Wi-Fi și USB

Datorită conexiunii Wi-Fi integrate, RJ-2140 se poate conecta la rețeaua wireless pentru imprimare în depozite, retail sau alte locații similare. Alternativ, imprimanta poate fi configurată pentru a utiliza modul Wireless Direct atunci când nu este disponibilă o rețea, pentru a imprima direct de pe dispozitive mobile. De asemenea, are un port USB pentru imprimare de pe calculatoare Windows, atunci când este nevoie.

Integrați imprimanta în sistemele existente

Cu suport pentru emulări ZPL II și CPCL în standard, RJ-2140 poate fi integrată în sistemele existente care folosesc aceste limbaje de imprimare. Sau puteți folosi limbajul Brother ESC/P pentru a accesa, modifica și imprima șabloane care au fost create anterior și încărcate de pe PC în memoria imprimantei.

SDK-uri pentru dispozitive iOS, Android și Windows

Adăugați funcția de imprimare în aplicațiile și programele folosite utilizând SDK-urile (Software Development Kits) disponibile de la Brother. Folosiți Brother B-PAC SDK pentru programe Windows, sau SDK-urile Brother Print pentru dispozitive iPhone, iPad sau Android. 

Pentru a beneficia de garanție extinsă la acest produs, vă rugăm să apăsați aici.
*garanția extinsă se aplică atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!