Brother Brother RJ-4230B, Imprimantă Portabilă de Chitanțe

Lățime Maximă: 112 mm

Conectare: USB, Serial, Bluetooth

Tip Imprimantă Etichete: Portabilă / Mobilă

Cod Produs: RJ4230B Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Imprimanta de etichete RJ-4230B ridică standardele din industrie cu un nou mod de gestionare a imprimării, o carcasă inovativă și care oferă tehnologie, performanță și opțiuni de conectare la cel mai înalt nivel. Această soluție de imprimare mobilă este rapidă și proiectată să îndeplinească exigențele lucrului pe teren. Imprimați etichete, ecusoane, facturi, chitanțe și alte documente pe loc, folosind conexiunea Bluetooth.

RJ-4230B permite lucrătorilor de pe teren să imprime documente și etichete de format 4" la calitate înaltă în orice condiții. Rapidă, ușoară și rezistentă, această imprimantă mobilă este ușor de folosit și ideală pentru imprimarea facturilor, notificărilor și amenzilor pe teren, etichetelor de livrare sau a altor documente necesare.

Pe lângă designul compact și rezistent, această imprimantă are numeroase alte funcții. Oferă o viteză mare de imprimare de 5ips/127mm pe secundă, și o gamă de opțiuni de conectare precum USB, Bluetooth și NFC.

Tehnologia de imprimare termică directă înseamnă că nu este necesară cerneală sau toner, perfectă pentru lucrul pe teren. Echipamentul are certificare IP54 (calificativ de protecție împotriva prafului și stropilor de apă), rezistă la cădere de la 2,1m și cântărește doar 850g, ușurând activitatea pe teren.
 


Pentru a beneficia de garanție extinsă la acest produs, vă rugăm să apăsați aici.
*garanția extinsă se aplică atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!