Brother Brother DR-821CL, Cilindru / Drum Unit Original

Tip consumabil: Original (OEM)

Capacitate: 100.000 pagini

Cod Produs: DR821CL Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Unitatea de cilindru Brother DR821CL - un singur pachet. Imprimă 100.000 de pagini.
 
  • Oferă 100.000 de pagini (la o pagină pe operație)
  • Unitate de cilindru Brother originală de înaltă calitate
  • Consumabilele originale Brother sunt proiectate pentru a funcționa perfect cu imprimanta dvs., oferind randamente consecvente ale paginilor, calitate superioară a imprimării și fiabilitate impecabilă
  • Dezvoltat de aceeași echipă de ingineri care a realizat imprimanta Brother; aceasta înseamnă că sunt proiectate să lucreze împreună pentru a furniza documente tipărite de calitate superioară
 

Păstrați imprimanta laser de birou în formă optimă și asigurați-vă că imprimările dvs. rămân la cea mai bună calitate posibilă cu această unitate de cilindru Brother DR821CL originală. 

DR821CL este simplu de instalat, fiabilă și de lungă durată. Compatibile cu o gamă largă de imprimante, unitățile noastre de cilindru Brother vă vor ajuta să continuați imprimarea. 

La solicitarea imprimantei, înlocuiți unitatea de cilindru cu o sursă originală Brother DR821CL pentru a menține o calitate ridicată a imprimării. Lăsând unitatea de cilindru curentă în imprimantă peste numărul recomandat de imprimări, veți avea o performanță slabă și vă puteți deteriora dispozitivul.

 

Pentru echipamentele Brother
 
HL-L9430CDN HL-L9470CDN MFC-L9630CDN
MFC-L9670CDN    


Fiabilitate și asigurarea calității

Asigurați-vă că imprimanta Brother continuă să ofere rezultatele excepționale pe care le-ați așteptat alegând o unitate de cilindru DR3600. Deși există alternative de înlocuire mai ieftine disponibile, doar o unitate de cilindru DR3600 originală garantează că aparatul dvs. va continua să funcționeze cât mai rapid și mai eficient posibil.
Calitate și funcționalitate asigurate

Performanță garantată

Rețineți că utilizarea consumabilelor Brother este singura modalitate de a vă asigura că imprimanta dvs. continuă să funcționeze la capacitate maximă. Comandați astăzi unitatea de curea DR821CL de la Brother – concepută pentru a menține imprimanta dvs. Brother în stare optimă și pentru a vă oferi valoare în timp.
Funcționare garantata

Sprijin „At your side“

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna alături de dumneavoastră, "At your side". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.
suport de partea ta, suport „At your side”

Mediul înconjurător și reciclarea

Toate cartușele de cerneală Brother sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. Brother oferă clienților o modalitate responsabilă din punct de vedere al mediului de a recicla produsele marca Brother la sfârșitul duratei lor de viață. 
Doi papagali care zboară deasupra unei jungle
Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!