Brother Brother QL-800, Imprimantă de Etichete

Imprimați etichete rapid de pe PC sau Mac cu această imprimantă rapidă. Datorită programului integrat de editat etichete P-touch Editor Lite este ușor de utilizat - pur și simplu o conectați la calculator, faceți click pe pictograma de lansare și puteți crea și imprima etichete. Sau puteți folosi programul avansat de editare P-touch Editor pentru a include coduri de bare, imagini sau alte informații.

De asemenea puteți etichete cu text negru și roșu fără cerneală sau toner - ideal pentru a evidenția informații esențiale pe etichetă.

Iar cutterul automat vă permite să creați etichete cu lungimea de până la 1 metru când folosiți role de hârtie continuă.

QL-800 este alegerea perfectă pentru birouri unde este nevoie de o imprimantă de etichete rapidă și fiabilă.

 

  • Conexiune USB pentru configurare ușoară
  • Imprimă etichete cu lățimea de până la 62 mm de pe PC sau Mac
  • Program integrat de creat etichete. Conectați și lucrați
  • Imprimă text negru sau roșu fără cerneală sau toner
  • Cutter integrat pentru etichete de lungimea dorită
Cod Produs: C152 Ai nevoie de ajutor? 0362 417 864
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Imprimantă de etichete ușor de folosit

Gândită pentru utilizarea în birou, această imprimantă de etichete avansată este ușor de configurat și utilizat. Pur și simplu conectați imprimanta la PC sau Mac, și executați software-ul integrat fără a fi nevoie să instalați drivere de imprimantă. Pentru mai multe opțiuni de etichete, descărcați aplicația gratuită de creat etichete P-touch Editor și driverele de imprimantă pentru a crea și imprima etichete personalizate care pot conține text, chenare, coduri de bare și imagini.
 

Faceți click și imprimați din Microsoft Word/Excel/Outlook

Add-in-ul P-touch Editor pentru Microsoft Office (doar Windows) vă permite să imprimați etichete cu informațiile pe care le folosiți în fiecare zi, doar printr-un click. Evidențiați textul, faceți click pe add-in, și imprimați eticheta. Alternativ, textul salvat în fișiere Excel sau .csv pot fi importat în P-touch Editor și inclus în șablonul etichetei pentru a imprima numeroase etichete cu același format (design). Ideal pentru imprimarea adreselor, produselor și etichetelor de preț.
 

Imprimare în negru și roșu fără cerneală

Rolele de etichete Brother DK sunt disponibile în mai multe combinații, de la etichete pretăiate la bandă continuă (pe care puteți imprima etichete de până la 1m). Plus, marcați informațiile importante incluzând text roșu* pe etichete - ideal pentru date de expirare, alergeni sau alte detalii.

*Necesită rolă DK-22251
 

Gamă de etichete pentru orice aplicație

Gama de imprimante seria QL folosește role Brother DK - care sunt ușor de instalat și schimbat. Sunt disponibile mai multe tipuri:
• Etichete adezive pretăiate de hârtie sau film plastic.
• Etichete continue adezive de hârtie sau film plastic care pot fi tăiate la lungimea dorită (până la 1 metru).
• Rolă ne-adezivă pentru chitanțe sau ecusoane.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 08-18 Sâmbătă: 09-13

0362 417 864 shop@rbs-service.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!