Brother Brother QL-820NWB, Imprimantă de Etichete pentru Birou

Imprimantă de etichete cu Wi-Fi, rețea Ethernet, Bluetooth, AirPrint și ecran.
 
  • Conexiuni USB, Ethernet, Wi-Fi și Bluetooth cu suport pentru MFi și AirPrint
  • Imprimați etichete de lățimea de maxim 62mm de pe PC, smartphone sau tabletă. Sau imprimați etichete salvate în memorie de pe panoul de control
  • Ecran mare iluminat pentru operare ușoară
  • Imprimați text negru și roșu fără cerneală sau toner
  • Cutter integrat pentru etichete de lungimea dorită
  • Acumulator Li-ion opțional pentru mobilitate
Cod Produs: QL820 Ai nevoie de ajutor? 0362 417 864
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Imprimați etichete fără ajutorul calculatorului

QL-820NWB funcționează că o imprimantă tradițională de etichete - creați eticheta pe PC sau Mac, și apoi o imprimați. În plus, etichetele utilizate mai des pot fi încărcate în memoria internă a imprimantei. Apoi, derulați printre etichetele salvate folosind panoul de control și selectați-o pe cea pe care doriți să o imprimați. Puteți chiar imprima data și ora curentă sau o dată ulterioară, ceea ce vă ajută să marcați alimentele sau alte informații precum termene de revizie.
 

Metode multiple de conectare

Cu conexiune USB, Ethernet, Wi-Fi, și Bluetooth în standard, aveți toate opțiunile acoperite. Certificările AirPrint și MFi (Made for iPod/iPhone/iPad) vă asigură compatibilitate deplină cu produsele Apple.
 

Imprimați de pe PC, Mac, dispozitive iOS și Android

Descărcați aplicația gratuită P-touch Editor pentru PC sau Mac și creați etichete cu text, coduri de bare, imagini și chenare. În plus, accesați magazinul de aplicații pentru a descărca programul gratuit iPrint & Label pentru iOS și Android, apoi creați și imprimați etichete de pe dispozitivul mobil, prin wireless.
 

Imprimare din Microsoft Office și baze de date

Add-in-ul P-touch Editor pentru Microsoft Office (doar Windows) vă permite să selectați și să imprimați date direct din Word, Excel și Outlook doar printr-un singur click! Sau dacă aveți text salvat într-un fișier Excel sau .csv, puteți să îl importați în P-touch Editor. Pur și simplu adăugați fiecare câmp pe layout-ul etichetei pentru a imprima mai multe etichete cu acelasși format (design). Ideal pentru imprimarea adreselor, denumirilor de produse și etichetelor.
 

LCD pentru operare ușoară

Selectați ușor etichetele salvate în memorie pe care doriți să le imprimați prin intermediul ecranului mare iluminat. Instalarea și configurarea echipamentului este simplificată, iar erorile pot fi depanate ușor prin indicații afișate pe ecran.
 

Bază pentru acumulator Li-ion opțional

Uneori este nevoie să imprimați etichete și nu aveți o sursă de curent, de exemplu de pe un cărucior în magazin, în spitale sau alte locații. Baza pentru acumulatorul Li-ion opțional are funcția de încărcare rapidă, și cu o încărcare completă puteți imprima mii de etichete.
 

Gamă de etichete pentru orice aplicație

Gama de imprimante seria QL folosește role Brother DK - care sunt ușor de instalat și schimbat. Sunt disponibile mai multe tipuri:
•  Etichete adezive pretăiate de hârtie sau film plastic.
•  Etichete continue adezive de hârtie sau film plastic care pot fi tăiate la lungimea dorită (până la 1 metru).
•  Rolă ne-adezivă pentru chitanțe sau ecusoane.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 08-18 Sâmbătă: 09-13

0362 417 864 shop@rbs-service.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!