Sharp Pachet Sharp MX-2651, Multifuncțional A3 Laser Color

Scanare Duplex: Da

Capacitate ADF: 100 coli

Viteză Printare: 26 ppm

Mod Printare: Color

Tehnologie Printare: Laser

Format Printare: A3

Format Scanare: A3

ADF: Da

Wi-Fi: Opțional

Viteză Scanare: 80 ipm

Printare față/verso (Duplex): Automată

Cod Produs: MX2651 Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
 • Descriere
 • Review-uri (0)
 • Imprimare, copiere, scanare, fax, fişier
 • Pagini pe minut: 26 alb / negru 26 color
 • Capacitate hârtie: standard 650, max. 6.300 coli
 • Ecranul tactil LCD de 10,1", personalizabil, înclinabil, cu mod UI simplu permite navigarea intuitivă prin funcţiile multifuncţionalei
 

Pachetul Sharp MX-2651 include:

 1. MX-2651 - Multifuncțional  Laser Color

 2. MX-TU16 - Tavă de ieșire

 3. MX-DE25 - Desk cu role

 4. MX-61GT-BB - Toner Black 20.000 pagini

 5. MX-61GT-CB - Toner Cyan 10.000 pagini

 6. MX-61GT-MB - Toner Magenta 10.000 pagini

 7. MX-61GT-YB - Toner Yellow 10.000 pagini
  

Prezentare generală  

Dispozitivul color MX-2651 A3 oferă o gamă de opţiuni şi upgrade-uri, ceea ce îl face adaptabil pentru necesităţile dvs. viitoare. Acestea optimizează productivitatea şi sunt ideale pentru orice grup de lucru solicitat, care necesită performanţă ridicată, culori de înaltă calitate şi versatilitate.

Compatibilitatea cu o rețea LAN secundară (opțională) acceptă simultan două rețele, în timp ce funcția standard Deblocare imprimare le permite utilizatorilor să trimită şi să stocheze documentele pe o multifuncţională principală, care îndeplineşte rolul de server, permiţând deblocarea în siguranţă a lucrărilor de imprimare la maximum cinci dispozitive conectate, compatibile cu reţeaua. Printre caracteristicile de opţionale de îmbunătăţire a fluxului de lucru se numără conectivitatea Sign-On la cloud, conectivitatea mobilă prin Wi-Fi şi imprimarea directă prin USB a fişierelor MS Office.

Ecranul tactil color de 10,1", înclinabil oferă posibilitatea de glisare şi fixare a pictogramelor cel mai frecvent folosite pentru personalizarea simplă a ecranului de pornire şi a lămpilor de comunicare care indică starea multifuncționalei. Utilizarea zilnică este simplă şi intuitivă; pur şi simplu atingeţi, apăsaţi, ciupiţi şi depărtaţi sau treceţi cu degetele pentru acces instantaneu la orice caracteristică, funcţie şi setare, inclusiv o funcție de previzualizare avansată.

Viteze de imprimare şi de copiere de până la 26 ppm în culori şi alb-negru, un alimentator integrat de imprimare faţă-verso dintr-o singură trecere, cu 100 de coli, şi o viteză de scanare de până la 80 ipm facilitează creşterea eficienţei şi a productivităţii; iar rezoluţia de imprimare de 9600 x 600 dpi, controlul automat al procesului şi sistemul de reîmprospătare al developatorului asigură în mod constant o calitate ridicată a imaginii. O capacitate maximă de hârtie de 6.300 de coli şi compatibilitatea cu o gamă variată de suporturi media (până la SRA3 şi 300 g/m2) permit acestui dispozitiv să trateze fără dificultate cerinţe variate privind produsul de ieşire. De asemenea, o diversitate de selecţii privind opţiunile de finisare, precum capsarea broşurilor sau capsarea manuală şi fără capse, adaugă un plus de versatilitate. O serie de funcții robuste de securitate vă păstrează datele și rețeaua în siguranță, inclusiv controlul accesului, criptarea datelor și S/MIME, precum și un sistem firmware cu funcție de autoremediere, validarea certificatelor SSL și o listă albă de executare a programelor.

Echipamentul MX-2651 utilizează cea mai recentă tehnologie de economisire a energiei de la Sharp. Timpul rapid de încălzire, consumul redus de energie şi valoarea TEC redusă contribuie la economii financiare şi la susţinerea obiectivelor dvs. de mediu. În plus, funcţia de ieşire automată a cartuşului de toner asigură faptul că tot tonerul a fost consumat, economisind, astfel, resursele.


 Pentru a vizualiza fișa de date apăsați aici

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!