Gama InkBenefit Plus

Gama InkBenefit Plus

Fă-i plinul de culoare și dă viață printurilor tale

Imprimă mai mult și fă economii mai mari cu echipamentele inkjet din noua gama InkBenefit Plus, de la partenerul nostru BROTHER, creată pentru a oferi imprimare rapidă la costuri reduse utilizatorilor casnici și din birouri mici.

Beneficiile importante la care vă puteți aștepta utilizând aceste echipamente:

  • Capacitatea de a imprima până la 15000 de pagini* cu flacoanele de cerneală simplu de utilizat, oferite în cutia echipamentului
  • O serie de opțiuni de conectivitate, care vă permit să imprimați de pe o varietate de dispozitive acasă sau la birou
  • Opțiuni de manevrare a hârtiei pentru a se potrivi modului dumneavoastră de lucru, cum ar fi alimentatorul automat de documente și tăvile multifuncționale pentru alimentare manuală
  • Viteze mari de imprimare de până la 17 de imagini pe minut
 

Conectivitatea wireless  (disponibilitate software în funcție de model)

Mulțumită conectivității wireless, noua gamă Inkbenefit Plus de la Brother face și mai simplă partajarea echipamentului și a documentelor cu ceilalți. Puteți imprima direct de pe smartphone sau tabletă, deci imprimarea mobilă nu a fost nicicând mai simplă.

     ✔ Aplicația Brother pentru mobil iPrint&Scan - Imprimați, scanați, trimiteți sau previzualizați mesaje fax, previzualizați copiile și verificați statusul echipamentului direct de pe dispozitivul dumneavoastră Android, iOS & Windows Phone (imprimare & scanare doar din Windows Phone)
     ✔ Apple AirPrint - Imprimați de la și scanați către cele mai cunoscute tipuri de fișiere, activând orice aplicație AirPrint
     ✔ Brother Print&Scan (Windows® 8, 10 & RT) - Imprimați de la și scanați către o tabletă cu Windows 8, 10 sau Windows RT
     ✔ Web Connect Scanați către Dropbox, Google Drive Evernote, Box, One Note și One Drive
     ✔ Mopria Imprimați cele mai cunoscute tipuri de fișiere de pe dispozitivele Android suportate de Mopria

 

Sistem de rezervoare de cerneală simplu de reîncărcat


Fiecare echipament din gamă este dotat cu un sistem de rezervoare de cerneală incredibil de simplu de reîncărcat, cu o capacitate de până la 7500 de pagini*. Sistemul se reîncarcă cu ajutorul flacoanelor originale Brother, de capacitate foarte mare, care spre deosebire de cartușele tradiționale, vă vor ajuta să obțineți imprimări de calitate fără reumpleri frecvente și, cel mai important, la costuri reduse.
În plus, împreună cu echipamentul, veți primi un set complet de flacoane color și negru. La 3 din cele 5 echipamente primiți încă un flacon de cerneală neagră pentru încă 7500 de pagini!
Mulțumită inginerilor Brother, cu noul sistem de alimentare hands free al Inkbenefit Plus, este suficient să așezați flaconul în orificiul de alimentare și vă puteți ocupa de altceva, reumplerea nu a fost niciodată mai ușoară. Deci reîncărcați fără efort și fără murdărire.

 


Încrederea vine din utilizarea consumabilelor originale Brother

Utilizarea consumabilelor originale pentru imprimantele și multifuncționalele Brother asigură performanță optimă.
Consumabilele originale Brother oferă cea mai bună calitate în mod constant, meritând din plin investiția.
Consumabilele Brother sunt create ca parte integrantă din sistemul de imprimare.
Fiecare este dedicat gamei sale de echipamente, împreună vă oferă cele mai bune rezultate, vă protejează investiția și vă asigură garanția de service Brother.

 

Garanția extinsă Brother


Produsele Brother sunt fabricate la cele mai înalte standarde și sunt renumite pentru calitatea și durabilitatea lor. Când sunt folosite corect, oferă servicii excelente. De aceea, Brother oferă încă un an în plus față de garanția pentru service de 2 ani, la care aveți dreptul. Deci beneficiați de 3 ani garanție, putând fi liniștiți în cazul în care aveți nevoie de service.
Pentru a beneficia de această oportunitate a garanției extinse trebuie să vă înregistrați aparatul aici.
RBS Service este deja de 10 ani partener și dealer Brother, deținând și partea de service autorizat. Așa că orice problemă întâmpinați, vă stăm la dispoziție!


 
*Capacitatea aproximativă a fost determinată pe baza metodologiei originale Brother folosind modele de test ISO/IEC 24712.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!