Soluţii Etichetare

Soluţii Etichetare

   Etichetele autoadezive sunt adevărate staruri ale timpurilor noastre: sute de milioane de etichete sunt folosite zilnic ca suport pentru informații sau publicitate pe produse și ambalaje. Acestea servesc la urmărirea mărfurilor, conțin informații importante pentru consumatori sau optimizează logistica.

       Indiferent dacă ai nevoie de etichete pentru uz casnic sau uz industrial, dacă dorești să le imprimi la centrul nostru de copiere sau vrei să îți achiziționezi un echipament de etichetare propriu, vom găsi soluția care se va potrivi cerințelor tale. Devotamentul nostru de a oferi cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți, echipamente de ultimă generație și materile de calitate, te asigură că toate proiectele tale vor fi la superlativ.

 

RBS Service oferă servicii precum:

  • Imprimare autocolante

  • Tăierea etichetelor la dimensiune

  • Tăierea etichetelor pe contur

  • Soluții de etichetare

  • Consultanță specializată

  • Design etichete

  • Vânzare echipamente și consumabile etichetare

Imprimantele termice de la partenerul nostru Brother sunt perfecte pentru o varietate de utilizări din diverse domenii:

 

Birou 

De la modele mici, portabile și desktop, cu tastaturi și afișaje integrate, până la modele conectabile la PC și Mac, care pot conecta și tipări etichete de pe smartphone sau tabletă, imprimantele de etichete Brother P-touch ajută companiile să se organizeze mai mult printr-o etichetare eficientă.

Electricieni

Etichetarea este o cerință a reglementărilor de siguranță electrică. Gama Brother pentru electricieni a fost dezvoltată cu funcții speciale pentru cele mai comune simboluri de etichetare. Iar cu ajutorul aplicaţiei Brother Cable Label Tool puteţi să imprimați etichetele de pe orice dispozitiv mobil, fie telefon, tabletă sau laptop.

Retelistică

O bună gestionare a cablurilor este crucială pentru centrele de date și organizații. Tipăriți etichete care identifică clar cablurile, comutatoarele, routerele și alte echipamente de rețea pentru a putea rezolva mai rapid problemele de rețea atunci când apar.

Administrare imobile

Ideal pentru marcarea activelor și crearea de semne importante de siguranță și instrucțiuni, etichetele P-touch durabile Brother pot fi utilizate în interior sau în exterior și vor dura mulți ani. O serie de modele desktop și mobile vă oferă versatilitate totală în cadrul organizației dvs..

Pentru acasă

Etichetele incredibil de compacte și elegante tipărite cu P-touch Cube și etichetele tip panglică sunt ideale pentru utilizarea în jurul casei. Pur și simplu conectați-vă la smartphone folosind Bluetooth pentru a începe să creați și să imprimați etichete din aplicația ușor de utilizat.

Zebra Solutions a revoluționat modul în care comercianții cu amănuntul își gestionează stocurile fizice prin tehnologie de ultimă oră, precizie sporită a stocurilor și vizibilitate în timp real cu economii de costuri finale. Asigurați o experiență perfectă în următoarele domenii:

  • Depozitare

  • Retail

  • Sănătate

  • Producție

  • Transport și Servicii Logistice

  • Livrări

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!