Brother Brother HL-L6400DW, Imprimantă Laser Monocrom Wireless

Mod Printare: Monocrom

Viteză Printare: 50 ppm

Wireless: Da

Tehnologie Printare: Laser (toner)

Format Printare: A4

Printare față/verso (Duplex): Automată

ADF: Nu

Cod Produs: 6400DW Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Deschideți calea unor noi oportunități pentru afacerea dvs. cu acest echipament robust. Oferă numeroase opțiuni de alimentare, viteză mare de imprimare și cartușe de capacitate foarte mare pentru un cost redus pe pagină, făcându-l partenerul de imprimare ideal pentru grupuri de lucru.
 

  • Viteză de imprimare foarte mare de 50ppm
  • Opțiuni variate de alimentare cu o capacitate standard de 570 de coli ce poate fi extinsă la 2,650 de coli
  • Toner inițial de 12,000 de pagini & cartuș de toner opțional de capacitate foarte mare de 20,000 de pagini
  • Ecran LCD tactil de 4,5cm
  • Cititor NFC integrat ce oferă securitate sporită și autentificare la imprimareSporiți performanțele & reduceți costurile de imprimare

Alimentare flexibilă ce vă permite să adăugați tăvi de alimentare și ieșire opționale la toată gama. Acestea oferă un timp de utilizare maxim, reducând timpul petrecut cu alimentarea hârtiei și găsirea documentelor imprimate. Cu cartușele de toner opționale ultra high yield, sporiți productivitatea reducând costul pe pagină.
 

Fiabilitate sporită 

Construite pentru anduranță și îndeplinirea cerințelor unor medii de lucru cu volume mari, gama L6000 a fost reproiectată cu o construcție robustă și componente mai rezistente la uzură. 
 

Flux de lucru îmbunătățit

Gama L6000 introduce o interfață intuitivă și prietenoasă, și suport pentru servicii business cloud ce includ Dropbox și Google Drive.
 

Securitate sporită

În mediul de lucru actual, întelegem că organizațiile au cerințe de securitate înalte. Pentru a veni în întâmpinarea lor, gama L6000 integrează secure function lock 3.0, 802.1x și Internet Protocol Security (IPsec). De asemenea, gama mai include Print Archive, Secure Reset, Certificate Management și Near field communication (NFC) pentru acces prin autentificare securizată. 
 

Soluții de imprimare flexibile de la Brother

Gama L6000 este proiectată să se integreze ușor și să îndeplinească cerințele afacerii dumneavoastră. Compabile cu numeroase servicii și programe de imprimare, Brother Solutions vă permit să maximizați eficiența la imprimare și să reduceți costurile, adecvate pentru orice nevoi.
 

Eco-friendlyGama L6000 are certificări din partea mai multor standarde de mediu precum German Blue Angel și Nordic Swan. Astfel, nu doar că vă ajută să lucrați mai eficient, dar este și eficientă energetic, și vă ajută să reduceți impactul negativ asupra mediului înconjurător.
 

Broșura completă a dispozitivului poate fi consultată aici.


*pachetul NU include cablu USB

Pentru a beneficia de garanție extinsă la acest produs, vă rugăm să apăsați aici.
*garanția extinsă se aplică atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice

Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!